Foto

miercuri, 24 iunie 2015

I am the rocker



  Lumeee...lume...!!! 
Se anunța mare festival mare, cum nu s-a mai văzut, cum nu s-a mai auzit!

 În perioada 4-5 iulie la Romexpo are loc prima ediție a festivalului I am the rocker, organizat de cei de la Phoenix Entertainment care au avut de a face cu nume grele din rock-ul internațional, precum: Tarja Turunen, Slash, In Flames, și va alinia unele dintre cele mai cunoscute formații de rock din țara si din afară, capetele de afiș fiind Dream theatre și Kamelot, două dintre preferatele mele.


  Dar pe lângă muzica buna și atmosfera de vis pe care numai la un eveniment de calibrul acestuia, se pare ca va exista și o zonă lounge cu internet inclus si o zona de lectură, astea ultimele doua pentru cei pasionați de citit si pentru cei care vor să se dea mari pe Facebook, cum ca ei sunt la festival de rock alaturi de idolii lor de pe scenă.

 Pentru cei mai puțin pasionați de lectura voar fi alte evenimente, mai antrenante, cum ar fi: concursuri si jocuri precum: Best dressed rocker, Best tattoo, Air guitar contest, Pogo contest, Beer championship, bungee jumping over crowd, zbor cu tiroliana,salon de tatuaje și multe altele dar va las o listă să vă faceți singuri idee despre ce este vorba:

  – line-up diversificat menit sa impace toate gusturile amatorilor de rock: Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Skindred, Mayhem, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode, Diamonds are forever, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.
– nu exista delimitare de genul golden si normal circle
– apa plata oferita gratuit participantilor
– concursuri si jocuri precum: Best dressed rocker, Best tattoo, Air guitar contest, Pogo contest, Beer championship, bungee jumping over crowd, zbor cu tiroliana
– food court generos si diversificat
– salonul de tatuaje
– parcare speciala pentru motociclete si biciclete
– camping pe 2 zile la doar 9 lei.
– targ de merch si handmade
– zona de lounge, cu internet inclus si cu o zona de lectura.
– multe alte surprize pregatite cu atentie pe care numai cei care vor fi acolo le vor putea descoperii.

  Acum problema e alta, cică vor să îmi dea 3 invitații duble...

  Eu neavând ce face cu ele, le scot la concurs, așa că tot ce trebuie să faceți este să dați un like paginii de Facebook a organizatorilor Phoenix Entertainment, și să lăsați un comentariu la prezentul articol cu cea mai tare amintire legată de un concert la care ați participat, asta până pe data de 30 iunie, orele 23.59 iar câstigătorii vor fi desemnați cu ajutorul Random.org si anunțați pe data de 1 iulie.

Cei care nu vor fi câștigători, își vor putea procura bilete în regim de abonament la prețul de 220 RON sau 250 RON în ziua evenimentului.

     Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe  www.eventim.ro
  

7 comentarii:

  1. Imi aduc aminte de un concert Timpuri Noi cu multa vreme in urma, desfasurat la Teatrul de Vara Mamaia unde, pentru ca plouase tare inainte ,eram doar o mina de fani. Baietii au cintat exact ce piese am vrut noi. Intrebau publicul ce vrea sa auda si apoi exact aia cintau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intreg concertul Iron Maiden din 2008

    RăspundețiȘtergere
  3. Concert Skindred la B'estfest cand am vazut pentru prima oara live un "wall of death"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Concert AC/DC cand a aparut Rosie pe scena! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Începutul concertului Roger Waters-The Wall când s-a prăbușit avionul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unul dintre concertele care mi-au ramas intiparite in minte a fost cel tinut de "Whispering woods", anul acesta in martie la Cluj, in Flying Circus Pub :) A fost memorabil datorita spectacolului de foc desfasurat de doua fete, care a conferit o si mai mare expresivitate concertului :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Max cavalera e idolul meu ,l-am vazut prima data cu sepultura in vienna in 2001 ,cand aveam 4 ani,atunci practic am inceput sa il idolatrizez,parca ma baga sub transa(hammett_1997@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere