Foto

miercuri, 28 ianuarie 2015

N-am nimic și mie îmi place dar ascult altceva...

 M-am întălnit acum câteva zile cu un amic pe care nu-l mai văzusem de mult și din vorbă în vorbă mă întreabă :"și...ce muzică mai asculți?". I-am răspuns că exact ce ascultam și înainte adică rock; ceea ce a urmat m-a blocat..."nu am nimic împotriva muzicii rock, și eu ascult ceva ceva dar  eu tot la hip-hop răman".

 Acum vine intrebarea mea:  Ne trebuie cumva aprobarea cuiva să ascultăm muzică sau mai bine spus, un anumit gen de muzică, oricare ar fi el?

6 comentarii:

  1. genurile de muzica sunt percepute de catre unii ca si o secta, asculti rock pai numai rock sa asculti deja daca mai asculti inca un gen muzical esti cosiderat curva muzicala :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu curvă ești atunci când ești prins de prietenii tăi rupând casa pe Manea, ahem..... că se-nțelege și atunci se spune „bă ești prost, te-ai tâmpit la cap, ne-nșeli cu ASTA? Mai bine ar fi fost Fuegoooo, orice, dar nu MANEA!” :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. ok...în primul rând folosești cam ostentativ cuvântul "Manea" :))) ;în al doilea rând...nu spune nimeni că trebuie să asculți un singur gen de muzică and one only...dar acel gen sa fie cel ce te reprezintă și atât. Pe mine personal nu ma încălzește cu nimic faptul că X ascultă și el unele melodii din "genul meu" atât de mult încât să îmi precizeze....

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai să discutăm pe subiect, despre genurile muzicale, cred că unele se pretează pentru anumite locuri și anumite ocazii. Și un rocker dansează la viața lui pe o manea la un majorat la un party, toți rockerii invitați la ziua Izabelei vor dansa pe Adrian Minune - Chef de Chef!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu ziua Izabelei e puțin subiectivă...pentru că eu personal incă astept invitația!!!

      Ștergere
  5. Auziti, dar melodia lu Adrian Minune - chef de chef, o va canta Fuego?

    RăspundețiȘtergere