Foto

joi, 29 ianuarie 2015

Te iubesc....

 Aceste două cuvinte simple scrise oricum nu înseamnă nimic, dar spuse cui trebuie și mai ales când trebuie pot însemna cât toată lumea dată în dar!

  De câte ori nu ați simțit că iubiți, acel sentiment care vă dă impresia că puteți zbura,   că puteți muta munții din loc, că puteți face absolut totul și că nimic nu este imposibil?

Și de câte ori ați spus că iubiți? De câte ori vi s-au spus aceste două cuvinte ce ați simțit?
'
  Cineva îmi zicea la un moment dat că trebuie să zic "mulțumesc", că încă am motive pentru care să îmi bată inima puternic, pentru care să îmi urce sângele în cap și mai ales pentru că, aș adăuga eu, am motive să fiu gelos. Da, să fiu gelos, sa fiți geloși și chiar vă îndemn să fiți geloși cât de mult, dar fiți geloși din iubire.


 Încercați să arătați iubirea prin gesturi mici, mărunte care nu înseamnă nimic în viața de zi cu zi, dar pentru acea persoană specială pentru voi, înseamnă enorm.

 Iubiți! Vă îndemn să iubiți pentru că este cel mai frumos sentiment, cea mai frumoasă împlinire a vieții.

8 comentarii:

  1. Da iubiti vinul rosu pentru ca dupa iti vine inspiratia cum sa iubesti si vre-o duduie hahah

    RăspundețiȘtergere
  2. mai degrabă iubești după vinul roșu...dar nu despre asta e vorba într-un final...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu știu așa, să nu fi gelos înseamnă să nu iubești persoana pe care o pretinzi că o iubești. Să fi gelos în extremis, înseamnă să te iubești pe tine mult mai mult decât pe persoana pe care pretinzi că o iubești.

    Deci cu ce rămânem? Cu o gelozie subtilă, care să readucă aminte persoanei iubite „știi.... te iubesc, și uite că îți și arăt din când în când”. Cel puțin asta e părerea mea.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu spune nimeni să fi gelos în extremis...dar și când ești,nu crezi că ar fi un lucru important de precizat și mai ales să încerci sa schimbi asta la tine...în general vorbind. Asta pentru persoana iubită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Știi ce zic, gelozia poate fi o boală patologică, pornită din motive variate (neajunsuri în copilărie, probleme cu dragostea etc.)

    Este foarte greu ca o persoană geloasă să se schimbe, foarte, foarte greu. Și afirm un lucru, care cred că este foarte important. Ceea ce poate schimba un om, din bine în rău și din rău în bine este dragostea. O văd ca pe o sabie cu două tăișuri. Cel care are inima zdrobită este vindecat prin dragoste adevărată, iar cel care este înșelat în dragoste.... se aproprie de o schimbare de 180 de grade!

    RăspundețiȘtergere
  6. Într-adevăr e greu sa se schimbe, dar poate să încerce pentru că o gelozie dusă la extrem poate duce la pierderea persoanei iubite,nu ești de acord?

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai să vedem ipotetic un caz. Băiatul gelos patologic nu are cum să realizeze că va pierde ceva, pentru că atâta timp cât el se iubește mai mult pe el, decât persoana iubită nici nu-l va durea și implict nu va realiza că va pierde ceva.

    Prin urmare, atâta timp cât dragostea de sine este mai mare decât dragostea de iubită, pentru el, el nu pierde nimic ci ea pierde, pentru că îl pierde pe el. E un fel de narcisismo-dragoste.

    Șansele ca schimbarea să intervină din cauza realizării individuale și proprii asupra faptului că ar putea pierde ceva sunt foarte mici. Trebuie să existe o persoană, o fată dispusă să sacrifice timp și dispusă să iubească cu adevărat, nu doar la suprafață.

    Întotdeauna dragostea adevărată învinge. Singura variabilă din această ecuație, este timpul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Problema este ca foarte greu găsești o astfel de persoană care să sacrifice timp și să iubească necondiționat.

    RăspundețiȘtergere