Foto

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Second-Life

Ați jucat vreodată Second-Life?

Este un joc on-line, in care vă creați  un personaj virtual,  ce poate face aceleași lucruri pe care le face orice om in viața reală și anume: job, căsătorie, distracție, somn, s.a.m.d.

Este distractiv, doar că nu trebuie  sa-ti acapareze viața reala...
 Am observat in ultimul timp ca exact același lucru se întâmplă cu Facebook -ul, îți ocupa tot timpul...am auzit mai nou că daca nu ai profil pe Facebook  nu exiști...haha...Cea mai tare faza pe care am auzit-o vreodata.

     Uite..eu nu mai am profil de facebook si continui sa exist...si chiar nu am nicio problema de comunicare cu din jurul meu, mai ales ca exista telefonie mobila.
     Sunt de parere ca daca ai nevoie de cineva, suni, discuti, stabilesti o intalnire daca este necesar si gata...

      Cati au "murit" ca nu au cont de Facebook?

      Am uitat oare sa comunicam fata in fata? Am uitat sa traim in lumea reala?

      Cati aveti curaj sa traiti o saptamana fara acest Facebook, sa iesiti din casa doar sa va plimbati pentru a pierde timpul bucurandu-va de vremea de afara, de oamenii pe care ii intalniti?
     Ati incercat vreodata sa vedeti ce se intampla daca faceti acest lucru?

     Daca da, astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre lumea din jur.

3 comentarii:

 1. Prietene, pot trăii fără Facebook, dar asta ar însemna să-mi tai din obiectul muncii mele. Știi bine că din Social Media îmi câștig pâinea.

  Apropo, te-am contactat de multe ori și am văzut că nu nimic. Ce-i drept nu mi-am dat seama că ți-ai șters profilul. Vezi, bine că te-ai apucat de scris, căci altfel, aș fi crezut în continuare că ești supărat pe mine.

  Și ca să-ți răspund la întrebarea ta, da, am ieșit afară și privesc lumea din jurul meu. Chiar fotografiez acele momente care-mi dau de gândit în interiorul meu.

  De exemplu această poză:
  Lumea din jurul meu

  RăspundețiȘtergere
 2. Avem nevoie si de mediul virtual, dar nu in exces. Trebuie sa ne lasam condusi de viata reala si sa nu ne lasam acaparati doar de mediul virtual.

  RăspundețiȘtergere