Foto

miercuri, 10 august 2016

All for the best!!



   
        Și…am zis că nu o să scriu despre tine…am considerat că dacă o fac, arăt întregii lumi cat sunt de slab si nesigur pe mine, la naiba, sunt nesigur până si pe nesiguranța mea!

     Dar nu pot, nu pot să nu o fac, poate pentru că acesta e felul meu de a mă descătușa, de a-mi striga toate frustrările pe care le-am acumulat în ultima perioadă…

     Ca un prost(da, prost!!!) am crezut a nu știu câta oară că, da…în sfârșit pot fi fericit, că da…într-un mod miraculos, toate astrele s-au aliniat in favoarea mea și că într-un final a început și zodia mea norocoasă…Dar ghici ce?

     Nici acum n-a fost…
     Ce-i drept, m-ai avertizat de la bun început, dar în același timp mi-ai cam dat apă la moară(dacă pot spune așa!!!) și nici măcar nu ai încercat să împiedici căderea asta a mea…

     Ai avut nu știu câte oportunități de-a opri tot, de a-mi da dreptul la o perioadă liniștită de care mai am nevoie din când în când, dar ai preferat să te joci cu mine exact cum se joacă o pisică cu un șoarece, obosit și fără putere, pe care îl lasă să-și ia nițel de avânt după care să-l imobilizeze încă o dată și încă o dată până când, într-un final își dă ultima răsuflare.

     Te-aș întreba simplu: de ce?...de ce toată povestea asta?...ce ai avut de câștigat din faptul că ai dat cu mine de pământ de n ori și de fiecare data te-ai purtat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și ai luat-o de la început.

     Dar nu am să te întreb, ci am să te las sa îți dai singură seama dacă ai procedat bine sau nu, dacă a fost fair-play față de mine și, de ce nu, față de tine...until then, I wish you only the best and be happy, with or without me, because that’s more important to me than anything else in the world[ asta pentru ca știu ca nu suporți dialogul în engleză ;)]…

11 comentarii:

  1. Cand scrii despre un om, il faci nemuritor. Iti asumi faptul ca aceea este si va ramane muza ta, fie ca scrii cu bucurie sau tristete. Oamenii nunisi dau seama cant iti anima speranta di se joaca cu tine pentru ca asta stiu sa faca cel mai bine. Uneori trebuie doar sa move on si sa iti gasesti fericirea in alta parte. Ce altceva poti face...?

    RăspundețiȘtergere
  2. a încerca să move on dupa faze de genul ăsta este ca si cum ai spune:ți-ai rupt piciorul?...nu-i nimic pune-l în ghips și continuă să alergi cu cârja la subraț...

    RăspundețiȘtergere
  3. Muze nemuritoare sunt până când devin prafuri de amintiri trecute. Căci nimic nu e mai frumos pe lumea asta să vezi cum muza de acum devine mila viitorului. #TrueStory

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simt un iz de răutate în comentariul asta sau mi-se pare?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Nu e o răutate, nicidecum la adresa anonimului/anonimei, ci este un fapt, o realitate, un adevăr universal. Aș putea scrie un roman, regiza un documentar intitulat „Degradarea muzei nemuritoare. Mila viitorului.” :)

      De altfel, mă cunoști, răutate ar fi fost să zic, că se hrănește cu iluzii. Tot ceea ce ți-a făcut până acum, nu le-aș numii răutăți ori acte de bully, ci doar e acel nea Fane Zidaru' plătit prost pe oră să pună cărămidă pe cărămidă la omul și bărbatul care vei devenii în viitor. De acolo și mila pe care o vei arăta atunci când tu ești împlinit iar ea, încă își caută artistul căruia să-i devină muză - milă căci altceva nu știe să facă, doar stagnează în viață.

      I end my case :)

      Ștergere
    4. ahaaa...ceva gen:cine râde la urmă, râde mai bine...în termeni populari

      Ștergere
    5. Termenii populari are over rated! Realitatea faptuală și adevărul universal sunt the real deal! :)))

      Ștergere
    6. Am uitat să adaug o chestie. Ai și tu partea de vină. Poate că-ți place de nea Fane Zidaru' să-ți tot tencuiască pielea de băiat. Și cu cât îl ții pe Fănică Zidărică lângă tine și nu tai orice legătură, cu atâta va meșterii la pielicica ta fină de băiat până când devii bărbat! Și ăsta-i un adevăr universal!

      Ștergere
    7. aici nu-ti pot raspunde public asa ca prefer sa iti dau dreptate, de dragul prieteniei dintre noi...:)

      Ștergere
    8. #GoodTalk! :))) Mersi Anonim pentru intervenția ta, fără de care nu s-ar fi degajat într-o comunicare excelentă, motivantă și edificatoare a ceea ce reprezintă o muză :)

      O zi bună!

      Ștergere