Foto

vineri, 6 martie 2015

Wellness Day



   Milioane de oameni au nevoie de un inceput care sa ii inspire, de o noua schimbare in viata lor. Si numele acestui început este Global Wellness Day.

   Ce este GWD de fapt?

    Este un proiect al stării de bine, un proiect care promovează mișcarea și exercițiile în aer liber.

   Câți dintre români mai fac exerciții fizice, câți se mai gândesc la starea lor de bine, în cotidianul acesta zilnic ce ne obosește pe zi ce trece?

Câți dintre noi știam că există o astfel de zi și în România? Eu personal vă recunosc că habar n-aveam, dar am aflat de la o cunoștință, care este voluntar în acest proiect.

  Cum a început totul?

   Acum trei ani în Turcia, o mână de oameni s-au gândit la asta sub forma unei mișcări sociale, non-profit care încetul cu încetul a devenit o mișcare globală ce își are și o zi oficiala, undeva prin iunie...pe 13 iunie dacă nu mă înșel, având principala misiune de a promova starea de bine, viata sănătoasa prin mișcare și exerciții, o alimentație echilibrată și învățături spirituale pentru a ne conferi o armonie interioară dar eu vin și completez că poate fi și o activitate ce ne poate umple timpul liber, în afară de baruri și discoteci
 Bine, nu spune nimeni să nu ne mai dansăm unii pe alții, că și asta este tot mișcare dar zic să fim și puțin atenți și la sănătatea noastră și de ce nu, a celor din jurul nostru.

7 comentarii:

  1. Imi place initiativa. Era nevoie de asa ceva si la noi. Sper sa antreneze cat mai multe persoane.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu? si chiar o sa va tin la curent cu evenimentele lor...

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi frumos, dau si eu burtica jos :))) asta ca sa fac rime. mie una de ex. imi place sa alerg (like I stole something) dar pe la mine prin cartier nu prea am unde. de aceea mi-ar place astfel de activitati organizate, unde miscarea sa fie principala. cheers!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai o sa tot fie activitati de genul...o sa incerc sa fac rost si de prgrama, daca exista asa ceva

      Ștergere
  4. Eu obisnuiesc sa fac gimnastica dimineata, iar la final bag cateva minute pe stepper. Acum am luat o pauza, pentru ca dupa viroza transpir la cel mai mic efort, dar de saptamana viitoare sper sa revin la bunele obiceiuri. Spor(t)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. partea interesanta este ca proiectul asta nu se rezuma doar la sport ci si la o socializare off-line

      Ștergere
  5. E foarte buna miscarea si ar fi grozav sa stim si programul....plus ca aveam si noi un proiect blogoslovit,de care se ocupa Xaara...

    RăspundețiȘtergere