Foto

duminică, 17 mai 2015

Amintiri...



 
2.30 P.M.

   Atât este ceasul când scriu aceste rânduri.

   Nu pot să dorm, gândul îmi fuge la tine, și nu pot sa mi-te scot din minte. Ai rămas ascunsă acolo undeva, și mai apari din când în când exact în momentele în care credeam că încep să te uit și să îmi văd de viața mea.

   Dar nu, mai durează până se va întampla asta, nu pot să mă desprind, poate nu vreau. Mă simt bine așa, să îmi amintesc ce era frumos și să sper că acele clipe se vor întoarce. E dreptul meu să pastrez aceste amintiri și speranțe.

   Mi-ai zis să nu mă grăbesc că nu o să iasă nimic bun din asta...Nu te-am ascultat, și acum uita-te la mine, ce epavă am ajuns....Da, ai avut dreptate!

   E prea târziu pentru asta, dar ști vorba ceea; "mai bine mai târziu decât niciodată"!

   Acum mi-au ramas doar regretele că nu am știut să te apreciez cum trebuie, să nu fiu atent la tot ce îmi spuneai și nu am știut să te fac să înțelegi că erai centrul univesului meu.

  Nici in al 13-lea ceas nu am vazut că iți pasă de  mine și vrei ca totul să meargă între noi...nu am fost atent...

  Nu am fost...

Un comentariu:

  1. Important este să ai încredere în timp și să realizezi un adevăr universal valabil.

    Să știi situația în care te afli este bine, dar este egal cu zero cunoașterea aceasta dacă nu iei și măsuri să evoluezi!

    Niciodată nu este târziu să evoluezi. Stagnarea într-un trecut de amintiri, nu te duce decât într-un loc închis, unde nimeni și nimic nu mai poate intra. Viață de regrete, viață de amintiri este o viață de praf în ochi, o realitate alternativă, propriul tău Matrix. Viața plină de greutăți, de obstacole, de provocări, de lucruri mărunte, este o viață care nu te lasă să te odihnești o clipă, ci doar îți dă ocazia să te bucuri de realizările tale!

    Așa că, dragul meu prieten, capul sus, bagă un N&D - Vreau să plâng și ia-ți adio de la un trecut care nu-ți face bine deloc, nu aduce un plus valoare în viața ta, trage aer în piept și intră cu curaj în viața asta reală, dură, grea și luptă, luptă pentru visurile tale, pentru dorințele tale, căci nimeni, absolut nimeni nu-ți va băga în sacoșă!

    RăspundețiȘtergere