Foto

duminică, 1 februarie 2015

A șaptea zi....



   Duminică după-amiază, stau în pat,butonez telecomanda televizorului și beau ceai cald. O zi perfectă. Ce poate fi mai liniștitor?

  Și Dumnezeu s-a odihnit duminica.

    După mine e cea mai frumoasă zi...Asta până nu începe vecinul de deasupra sa mai repare ceva prin apartament.S-a stricat tot!!!

   Și atmosfera odihnitoare și starea de bine, absolut tot. În astfel de momente  îmi vine să mă duc peste el și să îi bag ciocanul ăla undeva, scuze de limbaj dar  chiar este deranjant. Voiam și eu să stau liniștit, să nu fiu deranjat de nimic dar se poate? Normal că nu!!!!
    Mi se părea normal să anunțe cu ceva timp înainte, să știe lumea la ce să se aștepte.

   
Acum nu am altceva de făcut decât să aștept să se termine hărmălaia asta și să încerc să mă uit liniștit la tv, să imi beau ceaiul pe care evident trebuie să îl reîncălzesc.


  Măcar sper sa fie vreun film bun la tv altfel mi s-a stricat toată ziua din cauza vecinului prea harnic care se pare că vrea sa reconstruiască tot etajul la cât zgomot face.
 

2 comentarii:

  1. Duminică, ora 07:00, undeva acu 2 luni de zile. Stăteam și dormeam cât se poate de liniștit. Un somn din ăla după o săptămână istovitoare de muncă.

    Ora 07:10, zgomot de bormașină intens în tavanul de deasupra, fix sub patul meu. Ce pot să-mi doresc mai mult de atât.

    Se pare că și tu cunoști sentimentul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate, da. Si nici nu am ce face...

    RăspundețiȘtergere